İSTANBUL / SANCAKTEPE - Perran Kutman Sarıtaş Ortaokulu

Perran Kutman Sarıtaş Ortaokulu

Akpınar Mah. Hanbeli Cad. No 5/A PK 34885 Sancaktepe/İstanbul
Vizyon
Çocuklarımızı; kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven, lâik, demokratik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, iyi insan, iyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, hoşgörülü ve iyimser, sorumluluk bilincine sahip, soran, araştıran, kendini yenileyen, çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, işbirliği ve takım çalışmasına yatkın, yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, sevgi dolu gelecek olarak yetiştirmektir.
Misyon
Biz ve paydaşlarımız, çocuklarımız başta bütün okul ve kapsadığı toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
Sabahçılar için: 08.00-13.40 Öğlenciler için: 13.50-18.40
Ulaşım
Okulumuza ulaşım için; İETT Hatları: Üsküdar´dan : 11ÜS ve 18Ü ile, Kadıköy´den 18K ve 14KS ile, Ümraniye´den 131C ve 131 ile, Kartal´dan 132C ile Eriklipınar durağı önünde inerek okulumuza yürüyerek ulaşabilirsiniz. Durağa yürüme mesafesi 2 dakikadır.
Okulumuz, Sancaktepe ilçe merkezine 11 km uzaklıkta bulunmaktadır.